Haarlemse Band C'N K. te gast in het Radioprogramma Commuzika®

CASTRICUM - Oud-voetballers die eerst op een redelijk hoog niveau actief waren bij de Haagse voetbalclub HVC-ADO, zijn nu muzikanten in een succesvolle band C'N K. De naam C'N K staat voor Count 'n zijn Kroost, uitspreken als Sie en Kee.

Het begon allemaal toen er in verband met de leeftijd van de mannen voor hen de keuze kwam om of door te gaan met voetbal in een veteranenelftal en een competitie lager voetballen of... lekker muziek maken en een band oprichten. Het werd het laatste dus. Voorwaarde was echter wel dat de gezelligheid en lol voorop moest staan bij deze 'nieuwe activiteit', en wel op een manier zoals ze bij het voetballen gewend waren. 

Ze begonnen met repeteren en meldden zich aan bij de jaarlijks te houden 'Clash of the Coverbands'. C'N K eindigden niet bij de eerste twee plaatsen bij The Clash of the Coverbands, maar hebben daardoor wel een aantal mooie optredens in het Patronaat in Haarlem. Daarvan zijn een aantal opnames gemaakt die te horen zijn in het radioprogramma Commuzika van dinsdag 19 mei. De uitzending is tussen 21.00 en 23.00 uur op Castricum105.