SportFair Castricum wordt verplaatst

CASTRICUM - De SportFair in Castricum die gepland was op 31 mei a.s. wordt verplaatst naar zondag 13 september.

Deze datum blijkt nu niet geheel goed gekozen te zijn. De organisatie heeft een aantal afmeldingen ontvangen van verenigingen die wel willen komen, maar verhinderd zijn. Om aan alle sportverenigingen de kans te bieden hun sport te presenteren en daarmee ook leden te werven is besloten om de SportFair te verplaatsen.

Van de verenigingen die zich al hebben aangemeld, wordt verwacht dat ze op 13 september deel nemen. De verenigingen die aangegeven hebben verhinderd te zijn, kunnen zich opnieuw aanmelden. De verenigingen die nog niet gereageerd hebben, kunnen zich nog aanmelden voor de SportFair. 

Binnenkort is er meer informatie over de SportFair in Castricum op www.sportfair.nl