Borstkanker! Wat betekent dat voor mij en mijn omgeving?

REGIO - Donderdag 4 juni organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk een informatieavond over de periode na de diagnose borstkanker.

In Nederland wordt per jaar bij circa 13.200 vrouwen borstkanker vastgesteld. Het is de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen. In ons land heeft een vrouw een kans van een op acht om ooit in haar hele leven borstkanker te krijgen. Over dit onderwerp valt heel veel te vragen en te vertellen. De onderwerpen die aan bod komen op deze avond zijn onder andere re-integratie, leefstijl en reconstructie.

De bijeenkomst is van 19.00 uur tot 21.00 uur (zaal open om 18.45 uur) in het personeelsrestaurant op de 2e etage van het Rode Kruis Ziekenhuis , Vondellaan 13 te Beverwijk. De toegang is gratis, graag aanmelden via de website www.rkz.nl/ agenda of via het Patiënten Service Bureau : 0251 – 26 51 11.