Jazzdance bij DOS weer van start

CASTRICUM - Bij DOS Castricum starten na de meivakantie drie danscursussen voor meiden.

Het gaat om klassiek ballet, musicaldans en moderne dans. De lessen vinden plaats op de maandagmiddag en -avond in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat. De cursussen bestaat uit zes lessen,. De eerste les is maandag 18 mei.

Klassiek ballet start om 16.15 uur. In deze lessen geeft Vlasta Bakker een introductie in klassiek ballet. Het is bedoeld voor meiden vanaf 7 jaar. Musicaldans start om 17.15 uur en wordt gegeven door Kim Heemskerk. Het is bedoeld voor meiden vanaf 10 jaar die het leuk vinden om te leren dansen zoals musicalsterren dat doen. Moderne dans is voor meiden vanaf 12 jaar, start om 18.15 uur en wordt gegeven door Sara Beentjes.

Meer informatie  en aanmelding via marjonvancampen@gmail.com. Verdere informatie vind je op www.doscastricum.nl