Bushcraften en dieren zoeken bij de Hoep

CASTRICUM - Bij bezoekerscentrum de Hoep kun je in de meivakantie bushcraften en op zoek naar wilde dieren.

Kun jij overleven in de natuur? Hoe maak je bijvoorbeeld vuur zonder lucifers? Hoe bouw je een schuilhut? Hoe maak je een pijl en boog? Valt er wat te eten in het bos? Dat is bushcraften! Je thuis voelen in de natuur. Dit is mogelijk op zaterdag 2 mei van 14.00 uur tot 15.30 uur. Vertrek is vanaf de Hoep.

Help! Er zijn (wilde) dieren ontsnapt uit het dierenziekenhuis. Samen ga je op pad om de dieren op te sporen en te vangen. Daarbij wordt gebruik van zelfgemaakte wapens: Katapult, speer of pijl & boog. De tocht begint om 11.00 uur en duurt tot 12.30 uur. Vertrek is vanaf de Hoep.

De activiteiten zijn onder begeleiding van Marty van den Bosch van Natuur is een feest.

Meer informatie over de activiteiten is te vinden op www.pwn.nl.