Verkeershinder door werkzaamheden

CASTRICUM - In 2014 is de Uitgeesterweg geasfalteerd. De drempels binnen de bebouwde kom zijn te hoog aangelegd.

De standaard hoogte van drempels op 30 km wegen is 8 cm. De drempels op de Uitgeesterweg zijn hoger. Aannemer Dura Vermeer gaat daarom de 4 drempels aanpassen op de standaard hoogte. Dit betekent dat een deel van de drempels weggefreesd moet worden en daarna opnieuw geasfalteerd. Tenslotte wordt de belijning opnieuw aangebracht.

Woensdagnacht van 6 mei op 7 mei en donderdagnacht van 7 op 8 mei is, de weg tijdens de werkzaamheden van 20.00 uur tot 06.00 uur de volgende ochtend, afgesloten voor verkeer.
Meer informatie De heer F. Schönig, 0251-661 142 of frankschonig@castricum


LIMMEN - Van dinsdag 28 april tot en met vrijdag 1 mei is de Zonnedauw in Limmen ter hoogte van de huisnrs 15a- 15c afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt gewerkt aan een aansluiting op het riool.
 
Het verkeer kan omrijden via de Veenpluis, hier worden de paaltjes tijdelijk verwijderd.