Penningmeesters gezocht voor diverse verenigingen en stichtingen

CASTRICUM - Voor verschillende stichtingen en verenigingen is Stichting Welzijn op zoek naar penningmeesters.

De ouderenbond PCOB zoekt een jongere senior die graag iets zou willen betekenen voor een kleine organisatie zonder zware tijdsbelasting. Men moet kunnen e-mailen en internetbankieren om deze vacature te kunnen vervullen.

De Tuin van Kapitein Rommel is op zoek naar iemand voor het financiƫle beheer, budgetbewaking, het opstellen van de begroting en de jaarrekening, het verrichten van betalingen en het voeren van de salarisadministratie voor twee medewerkers. De tijdsinvestering wordt geschat op zo'n vijf uur per week.

Ook dans- en gymnastiekvereniging TIOS uit Limmen is op zoek naar een penningmeester.

Wie interesse heeft in dit vrijwilligerswerk kan kijken op www.vrijwilligerswerkcastricum.nl. Op die website staan ook andere vrijwilligersvacatures vermeld.