Koningsdag en Bevrijdingsdag: aangepaste afvalophaaldagen

CASTRICUM - Vanwege Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) wordt het afval in de gemeente in sommige wijken op een andere dag opgehaald.

In de wijk Limmen 1 wordt het gft-afval opgehaald op vrijdag 24 april in plaats van op maandag 27 april. Ook in de wijk Limmen 2 wordt het gft-afval niet opgehaald op maandag 27 april, maar op dinsdag 28 april.

Het restafval wordt rondom Bevrijdingsdag ook op andere dagen opgehaald. In de wijk Limmen 1 wordt de grijze container niet geleegd op maandag 4 mei, maar op donderdag 30 april. In de wijk Limmen 2 wordt het restafval ingezameld op vrijdag 1 mei in plaats van maandag 4 mei. In de wijk Castricum 1 worden de containers geleegd op woensdag 6 mei in plaats van dinsdag 5 mei, in de wijk Castricum 1a worden de containers geleegd op donderdag 7 mei in plaats van dinsdag 5 mei.

Het plasticafval wordt in de wijken Limmen 1, Limmen 2 en De Woude niet opgehaald op maandag 27 april, maar op dinsdag 28 april.

Kijk voor een indeling van alle wijken op de website van de gemeente: www.castricum.nl.