Verkiezing van de Leukste Kapsalon van Castricum

CASTRICUM - De 4e editie van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon is gestart in de gemeente Castricum.

Ook bij deze editie draait alles om de mening van de klanten. Tot en met 7 mei 2015 kan er in de gemeente Castricum kosteloos via de website www.kapsalonvanhetjaar.nl gestemd worden. Welke kapsalon wordt straks uitgeroepen tot de Leukste Kapsalon van de gemeente Castricum?

Kapsalons kunnen een rapport ontvangen met onder meer beoordelingen en verbeterpunten. Mensen die stemmen kunnen mooie prijzen winnen zoals een tablet, een hotelovernachting voor 2, diverse cadeaubonnen en een wellnessdag voor 2 personen. , Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, inrichting/interieur, klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteit verhouding. Het uitbrengen van een stem is geheel gratis.

Ook dit jaar is Stichting Haarwensen het goede doel dat aan de verkiezing verbonden is. Meer informatie is te vinden via www.kapsalonvanhetjaar.nl.