Volg ontwikkelingen in de buurt met omgevingsapp

CASTRICUM - Is er een bouwplan om de hoek ingediend, verandert er iets aan het parkeren in de straat, of wil iemand een evenement organiseren?

Wie wil weten wat er speelt in de eigen omgeving, kan dat nu gemakkelijk volgen via een speciale omgevingsapp van de gemeente Castricum.

De gratis app Castricum Omgevingsalert toont de actuele vergunningaanvragen in de gemeente Castricum (Castricum, Akersloot, Limmen en de Woude). Het gaat om omgevingsvergunningen voor bijvoorbeeld een dakkapel, een woning, of het kappen van bomen.

De gebruiker kan zelf de grootte van het gebied instellen waarvoor het alert geldt. Is er nieuws, dan krijgt de gebruiker bericht. De app Castricum Omgevingsalert is beschikbaar voor Android en iOS en dus op elk type smartphone of tablet te downloaden. Downloaden kan gemakkelijk via castricum.nl.