Nieuwe website voor gemeente

CASTRICUM - De gemeente heeft woensdag een nieuwe website in gebruik genomen.

De website biedt de producten van de gemeente meteen op de homepage aan. Steeds meer zaken, zoals bijvoorbeeld vergunningen, kunnen makkelijk digitaal geregeld worden. Ook kan men makkelijk afspraken maken met de gemeente via de nieuwe website.

Wethouder Hilbrand Klijnstra: ‘Als gemeente heb je zoveel producten en diensten, dat het al snel onoverzichtelijk wordt voor de inwoner. Daarom hebben we onze inwoners gevraagd waarvoor zij castricum.nl bezoeken. De meest gevraagde onderwerpen hebben we direct op onze homepage gezet. Veel inwoners worden nu dus meteen geholpen.'

Voor sommige gemeentelijke producten is het nog wel nodig om naar het gemeentehuis te komen, er moet in sommige gevallen een handtekening worden gezet, of men moet zich voor sommige zaken legitimeren.

Op de foto: wethouder Hilbrand Klijnstra is een van de eerste bezoekers van de nieuwe site