Lokaal, Betrokken en Tapas groot succes

CASTRICUM - Het evenement Lokaal, Betrokken en Tapas is succesvol verlopen.

Vierentwintig vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke organisaties en twintig lokale bedrijven gaven afgelopen vrijdag acte de présence in het gemeentehuis van Castricum.

Er werd aldaar enthousiast en gul onderhandeld door bedrijven en vrijwilligersorganisaties op het terrein van middelen, kennis en menskracht door bedrijven beschikbaar gesteld. En omgekeerd werden afspraken gemaakt over mooie tegenprestaties van vrijwilligersorganisaties die voor bedrijven van betekenis zijn. 

Wethouder Ans Pelzer bracht de afgesloten matches tussen organisaties en bedrijven aan het eind van het evenement in beeld. Het aantal matches liep naar de veertig: een prachtig resultaat! Tussen de onderhandelingen en het netwerken door werd genoten van heerlijke tapashapjes verzorgd door Johanna’s Hof, Zeezicht, Borst, Wier&Ga en ViVa! Zorggroep. De prettige livemuziek en de ambiance van het gemeentehuis maakten een dynamische onderhandelingssfeer compleet.

Veel vrijwilligersorganisaties vertelden na afloop heel blij te zijn met hun goede deals. ‘Je hebt elkaar iets te bieden en zo kun je elkaar lokaal versterken’, werd naar voren gebracht door een van de deelnemers. Lokaal, Betrokken en Tapas werd door Welzijn Castricum in samenwerking met de gemeente Castricum georganiseerd en werd mede mogelijk gemaakt door de ABN AMRO Bank en Rabobank Noord-Kennemerland.