Engelse post-punk en glamrock in De Bakkerij

CASTRICUM - De Engelse post-punkband Darwin & The Dinosaur en de Leids-Amsterdamse band Black Volvo komen naar De Bakkerij! Ook staat er een glamrock avond in de planning.

Vrijdag 3 april is er in de Bakkerij een prachtig avondje om het begin van je lange weekend te vieren. Het vierkoppige Engelse Darwin & The Dinosaur zal de zaal op z’n kop zetten met hun alternatieve post-punk. Met een gloednieuwe plaat onder de arm zullen ze de zaal op stelten zetten. Opener van de avond is het gedeeltelijk Leidse en gedeeltelijk Amsterdamse Black Volvo. 

Zaterdagavond 4 april staat geheel in het teken van glamrock. David Bowie, Alice Cooper, Steel Panther en KISS! komen voorbij op deze thema-avond. De Bakkerij verandert op zaterdag 4 april van een podium naar een glamrock extravagant feestpaleis!

De Bakkerij is te vinden aan de Dorpsstraat 30 in Castricum. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvandebakkerij.nl. 

Op de foto: Black Volvo