Beweeglesjes bij Peuterspeelzaal De Springplank

CASTRICUM - Bij peuterspeelzaal De Springplank is er de komende maand volop aandacht voor motoriek en bewegen.

SI- en fysiotherapeute Hester van Urk verzorgt op woensdagavond 15 april om 20:00 uur een lezing met de titel 'Beleven doe je met je zintuigen'. Van Urk vertelt op een interactieve manier waarom het zo belangrijk is dat jonge kinderen voldoende zintuiglijke informatie opdoen en wat je kunt zien aan gedrag en motoriek als er problemen zijn in de zogenaamde sensorische informatieverwerking (SI).

Behalve de lezing verzorgt Hester van Urk ook twee beweeglesjes voor peuters. Die lesjes zijn op donderdag 16 en donderdag 30 april van 11:00 uur tot 11:45 uur bij De Springplank. De lesjes hebben als titel: 'Ontwikkelingsstimulerend bewegen'.

Peuterspeelzaal De Springplank draait volledig op ouderparticipatie. Meer informatie over De Springplank is te vinden op www.springplank-castricum.nl.