Heerlijk bewegen in de buitenlucht

CASTRICUM - Jeu de Boules Vereniging de Stetters verzorgd zondag 29 maart om 13.30 uur een kosteloze clinic voor mensen vanaf circa 50 jaar die met dit spannende en laagdrempelige spel kennis willen maken.

Om 13.30 begint de clinic op het prachtige Jeu de Boules terrein van de Stetters aan van Haerlemlaan 31a, op sportpark Wouterland in Castricum. In teams wordt geoefend op de 13 meterĀ lange baan met werptactieken omĀ  de boules zo dicht mogelijk bij het butje (doelballetje) te laten komen. Ook worden de spelregels toegelicht. Boules zijn aanwezig voor de deelnemers van de clinic.

Wie na de clinic vrijblijvend nog verder wil oefenen heeft na een paar weken een goede basis gelegd voor het boulen. Naast het boulen gaat het bij de Stetters ook om de gezelligheid. Ook het clublidmaatschap is heel betaalbaar.

De openingstijden van de Jeu de Boules banen zijn woensdag- zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur en in de zomer is de club ook 2 avonden open. Men is niet verplicht op vaste dagen te komen en tijden onze openingstijden zijn er altijd enthousiaste boulers aanwezig om een wedstrijdje te spelen.

Wie zich aan wil melden voor de clinic of meer informatie wil ontvangen kan contact opnemen met loessloots@ziggo.nl tel. 0251 67 06 42. Meer informatie: www.stetters.nl