Amerikaans talent bij Vitesse '22

CASTRICUM - Volgende week dinsdag zullen er bijzondere wedstrijden gespeeld worden op de velden van Vitesse '22.

Oud-speler Michel Louter van Vitesse '22, die al geruime tijd zijn eigen voetbalschool in Amerika heeft, neemt elk jaar Amerikaanse talenten mee naar Nederland om hen kennis te laten maken met het Nederlandse voetbal. Dit keer neemt Louter dertien jonge Amerikaanse voetballers mee. Zeven van hen zullen samen met Vitesse '22 B1 een team vormen om te spelen tegen Foresters B1, de zes andere Amerikanen sluiten zich aan bij Vitesse '22 C1 en zullen ook tegen de Foresters spelen.

Op zondag 29 maart zal oud-voetballer Arjan de Zeeuw een voetbalclinic geven. De clinic met De Zeeuw, die nog geen tien jaar geleden in de Engelse Premier League voetbalde, begint om 11:00 uur. Later in de week speelt het bijzonder samengestelde team van Vitesse '22 en de Amerikaanse spelers ook nog op de velden van Limmen, dan tegen Limmen B1 en Limmen C2.

Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld de aanvangsttijden van de wedstrijden op www.vitesse22.nl.

Foto: Teamfoto Vitesse '22 C1