Geen Castricummers in Provinciale Staten

CASTRICUM - De komende vier jaar zitten er geen Castricummers in de Provinciale Staten van Noord-Holland. Dat blijkt uit de definitieve verkiezingsuitslag. Ook in het waterschap zijn geen Castricummers verkozen.

Er stonden in totaal vijf Castricumse kandidaten op de kieslijst voor de Provinciale Staten en acht voor de lijst van het waterschap

Uitgeest en Egmond zijn de komende vier jaar wel vertegenwoordigd in de Provinciale Staten. Dannij van der Sluis is verkozen tot Statenlid voor de PVV, hij was voor die partij ook lijsttrekker. Alwin Hietbrink uit Egmond aan Zee was ook lijsttrekker, voor GroenLinks. De voormalig waarnemend burgemeester van Uitgeest, Theo van Eijk (CDA), is ook gekozen. 

In het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap Hollands Nooderkwartier nemen Gerard Roosloot (Bergen, Water Natuurlijk), Chris Streefkerk (Heiloo, VVD) en Philippine Brouwer-Stam (Uitgeest, CDA) uit de buurt een plek in.