Voorlezen aan peuters en Tablet Cafe in de Bibliotheek

CASTRICUM - In Bibliotheek Kennemerwaard vestiging Castricum wordt regelmatig voorgelezen aan peuters.

U en uw peuter kunnen ook in april, mei en juni weer gezellig komen kijken en luisteren naar een vertelprogramma met een verhaaltje en een liedje, voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op woensdagochtend 1 april, 6 mei en 3 juni bent u van harte welkom van 10.30 tot 11.15 uur.

In april, mei en juni worden er weer Tablet Cafés georganiseerd bij Bibliotheek Kennemerwaard. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u uw kennis delen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de tablet. In de vestiging Castricum is het Tablet Café in samenwerking met Stichting Welzijn. U kunt daar terecht met uw vragen op vrijdag 10 april, 15 mei en 19 juni van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie: www.bibliotheekkennemerwaard.nl.