Eerste sleutel op Nieuw Koningsduin

CASTRICUM - De eerste woningen van nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin te Bakkum opgeleverd.

Dinsdag 17 maart kregen Sander Achterberg en Saskia Nanne als eerste kopers, de symbolische eerste sleutel overhandigd uit handen van wethouder Hollenberg. Het project is zeer populair. Alle woningen in fase 1 zijn verkocht, de bouw van fase 2 start binnenkort en fase 3 gaat nog dit voorjaar in de verkoop.

Speciaal voor dit heugelijke moment overhandigde wethouder Hollenberg op symbolische wijze de sleutel aan de bewoners.‘Het is snel gegaan’, vinden Sander en Saskia. 'Eind vorig jaar begon ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep met bouwen. Nu al kunnen we de komende weken aan de slag met het inrichten van hun woning.'

De grote belangstelling en het enthousiasme voor deze woningen is eenvoudig te verklaren: de ligging is uniek, de locatie is omringd door groen en ligt op steenworp afstand van de duinen en het strand. In het ontwerp zijn typische stijlelementen van de omgeving opgenomen, waardoor het project goed aansluit bij het fraaie landgoed.