Kinderhulp op zoek naar vrijwilligers

CASTRICUM - Steeds meer kinderen in ons land worden de dupe van financiële problemen thuis. Bijna 400.000 kinderen groeien op in armoede.

Nationaal Fonds Kinderhulp wil er zijn voor al deze kinderen en daarvoor is veel geld nodig. De landelijke collecte 2015 van Kinderhulp wordt gehouden van 12 tot en met 18 april. Vrijwel overal in Nederland is nog dringend behoefte aan extra collectevrijwilligers.

Kinderhulp helpt door financieel bij te springen, voor bijvoorbeeld een fiets of zwemles. Want ook kinderen die opgroeien in probleemsituaties moeten de mogelijkheid krijgen om hun talenten te benutten en aansluiting kunnen houden bij leeftijdsgenoten.

Helpt u ook mee om geluk mogelijk te maken voor kinderen met minder kansen? Heeft u een paar uurtjes tijd? Word dan collectant voor Kinderhulp. Collecteren hoeft echt niet veel tijd te kosten.

Aanmelden kan bij: Cindy Liefting, tel.: 0251 82 16 92. Of mail: c.liefting@live.nl