Rock ’n Rollstreet Akersloot

AKERSLOOT - Het duurt nog even, maar in het weekend van 28, 29 en 30 augustus staat Akersloot weer in het teken van Rock ‘n Roll Street. Tijdens dit 3 dagen durende festival zijn er naast 3 dagen Rock ’n Roll muziek, tal van activiteiten op en in de nabijheid van het Wilhelminaplein.

 Op vrijdagdag 28 augustus start het evenement met de jaarmarkt. De markt  heeft de laatste jaren vele varianten gekend: avondmarkt, dagmarkt, e.d. Op de markt werden normaliter alleen handelaren met food en non-food producten toegelaten.  In de nieuwe variant is er ook ruimte voor verkopers van tweedehands goederen, eigen nijverheid, hobbyisten enz.. Ook word er tijdens de markt aan de kinderen een gratis Rock ’n Roll clinic aangeboden in de grote tent. De markt is dit jaar van 16.00 uur tot 22.00 uur.   

Voor € 35,00 kunt u een kraam met verlichting huren. Voor lokale verenigingen of goede doelen geldt een speciaal tarief. Meer informatie: Rob Dekker telefoon: 06-16 294 024 of mail: anna.oorthuis@quicknet.nl