Grootse Plannen in Akersloot.

AKERSLOOT - Met deze pakkende titel is het Aquariuskoor uit Akersloot al enige maanden bezig voor een musicalproject.

Dit alles ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van het koor. De musical moet het project van 2015 worden voor het koor, met veel nieuwe nummers en voor de meeste leden de eerste kennismaking met het toneelspel. 

Het idee voor een groots project i.v.m. het aanstaande jubileum ontstond enkele jaren geleden tijdens de jaarvergadering. Een comité werd snel samengesteld en heel wat ideeën hebben de revue gepasseerd. Van het één kwam het ander en uiteindelijk is er besloten een musical te laten schrijven, toegespitst op het koor en op  Akersloot. Akersloot is de gemeenschappelijke factor, de thuisbasis en de meeste koorleden zijn geboren en getogen Akersloters. Een scriptschrijver heeft van alle input iets leuks weten te maken en onder leiding van een regisseuse worden de “hoofdrolspelers” klaar gestoomd voor het optreden.

Vrijdag 17 en zaterdag 18 april a.s. is het zover, dan zingt en speelt het Aquariuskoor in de RK Kerk hun musical: Grootse Plannen in Akersloot. Wat die plannen zijn, blijft een verrassing maar is beslist de moeite waard voor een avond amusement.

Het Aquariuskoor werd in 1990 opgericht door oud-leden van het vroegere jongerenkoor van de RK Kerk. Kaarten kopen kan bij Novy Velzeboer,  Julianaweg 40 te Akersloot voor € 5,00 p.st. of per mail: marian@meijne.nl