Dames TTC op stoom

CASTRICUM - Twee dames van tafeltennisvereniging Castricum, te weten Wendy van Zilt-Wokke en Sandra Staring hebben een monsterscore bij de tweede bekerwedstrijd in de 2e ronde behaald.

Ze gingen naar Weesp om tegen hun tegenstanders zoveel mogelijk punten te vergaren om eventueel naar de finaleavond te kunnen gaan. De eerste wedstrijdavond had reeds 8 van de 10 punten opgeleverd en voor een zelfde resultaat zouden ze tekenen.

Het waren spannende wedstrijden, waarbij een aantal keer in 5 sets gestreden moest worden om de winst. Dat lukte de dames! En hoe; uiteindelijk waren alle 10 punten voor de Castricumse dames. Daarbij kan opgemerkt worden dat in de bekercompetitie zowel dames als heren tafeltennissen, Wendy en Sandra hadden deze keer zelfs alleen heren tegenover zich. Met in totaal dus reeds 18 punten en nog 1 bekeravond te gaan staan ze al met 1 been in de finaleavond.

De Castricumsen hebben nog maar 3 van de 10 punten in de laatste partij van de tweede ronde nodig om op de finaleavond te kunnen strijden. Gezien het resultaat tot nu toe moet dat mogelijk zijn. Zowel de laatste partij van de tweede ronde, als de finaleavond vinden plaats in mei.