Uitgestelde Castricumse Middag op 1 maart

CASTRICUM - De Castricumse Middag stond gepland op zondagmiddag 16 november, maar werd uitgesteld. De Castricumse Middag in Geesterhage is verplaatst naar zondag 1 maart 2015 om 14.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur. De toen aangeschafte plaatsbewijzen zijn gewoon geldig.

Op het programma staan nostalgische liedjes en smeuïge verhalen over oude buurten in Castricum en Bakkum, zoals de Schoolstraat en de Klompenbuurt, gelardeerd met muziekoptredens van onder meer de succesvolle zusjes Lute als de ‘Andrew Sisters’.

Er valt weer veel te genieten en te lachen met Dick Groot en zijn enthousiaste ploeg, ondersteund door een vijf koppige band. Dick heeft een aantal teksten geschreven voor conferences en liedjes en zal met de nodige humor de Castricumse historie doen herleven. De prachtige foto’s van Oud Castricum maken het programma compleet.