Verkiezingsdebat over natuur en recreatie

REGIO - Verschillende organisaties op het gebied van natuur en recreatie houden in aanloop naar de provinciale statenverkiezingen een verkiezingsdebat over natuur en recreatie.

Acht politieke partijen gaan op 4 maart met elkaar en het publiek in debat over de toekomst van natuur en recreatie in Noord-Holland. Tijdens het debat staat een aantal vragen centraal zoals: Wat zijn de ambities rondom de afronding van het Natuur Netwerk (NNN), het stimuleren van de biodiversiteit en welke rol zien de partijen voor de Provincie? Wie wil bijdragen aan versterking van natuur en mensen in en om de stad en ‘Betrekken bij Groen’?

Aan het debat doen niet alle politieke partijen mee die in de Staten zitten: VVD, PVV en 50Plus zullen niet meedoen aan dit debat. Het debat wordt gepresenteerd door Frénk van der Linden en wordt gehouden in Podium Mozaïek aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam. Het debat begint om 19:30 uur, aanmelden kan via landschapnoordholland.nl/verkiezingen. Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door: Landschap Noord-Holland, IVN, Milieufederatie Noord-Holland, PWN, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Recreatie Noord-Holland.

Op de foto: het provinciehuis in Haarlem (foto: ANP)