Castricum105 krijgt nieuw plekje op digitale kabel

Castricum105 krijgt nieuw plekje op digitale kabel

CASTRICUM - Castricum105 krijgt een nieuw plekje op de digitale kabel van Ziggo. Dat komt door werkzaamheden aan het netwerk van het kabelbedrijf.

In Castricum en Bakkum vinden de werkzaamheden plaats op dinsdag 24 februari. Castricum105 was in Castricum en Bakkum te ontvangen op kanaal 781, dat wordt vanaf 24 februari kanaal 916. 

Ook in Limmen, Akersloot en De Woude zal er aan het netwerk gewerkt worden. Volgens de planning van Ziggo vinden de werkzaamheden daar plaats op maandag 9 maart. Castricum105 zal, na afloop van de werkzaamheden, digitaal te beluisteren zijn op kanaalnummer 921. Tot de werkzaamheden in Limmen, Akersloot en De Woude worden uitgevoerd, is Castricum105 digitaal te ontvangen via kanaalnummer 786. 

C-TV blijft op de vertrouwde plek in het digitale pakket van Ziggo. In Castricum en Bakkum kunt u de tv-zender voor de gemeente Castricum vinden op kanaal 41, in Limmen, Akersloot en De Woude is de zender te ontvangen op kanaal 46. De analoge frequenties van zowel radio als tv veranderen niet.

Ziggo-klanten zullen per brief geïnformeerd worden over alle wijzigingen.

Op de foto: de radiostudio van Castricum105