Waterschapsverkiezingen 18 maart 2015

REGIO - Woensdag 18 maart zijn er in Nederland en dus ook in Noord-Holland ten noorden van het IJ verkiezingen voor een nieuw waterschapsbestuur.

Op die dag kunnen zo'n 900.000 Noord-Hollanders hun stem uitbrengen op één van de 296 kandidaten voor een nieuw bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Om te helpen bij het kiezen is Kieskompas.nl voor de waterschapsverkiezingen gelanceerd. Het Kieskompas helpt mee een keus te maken op welke partij te stemmen.

Kieskompas.nl is hierbij volledig transparant: met één muisklik worden alle partijposities en onderbouwingen zichtbaar. Zo kunnen kiezers hun opvattingen over ieder onderwerp vergelijken met die van de partijen.

Kies op 18 maart partij met www.kieskompas.nl. De verkiezingen zijn te volgen op Twitter via #wsv2015

foto: Dijkgraaf HHNK