Gezellig Six Nations kijken bij Cas RC

CASTRICUM - Na een succesvolle aftrap van het Six Nations toernooi afgelopen vrijdag en zaterdag is ook dit weekend het spectaculaire toernooi te zien bij Cas RC.

Zaterdagmiddag 14 februari is de kantine vanaf 14:30 uur geopend voor de wedstrijd Engeland tegen Italiƫ. Om 18:00 uur is de wedstrijd van Ierland tegen Frankrijk te zien. Tussendoor zal er tussen 17:15 uur en 18:00 uur een aantal hapjes tegen speciaal Six Nations tarief worden aangeboden.

Zondag 15 februari wordt het Six Nations weekend vervolgt met de spannende wedstrijd tussen Schotland en Wales om 16:00 uur. De kantine is dan al om 14:30 uur geopend! Ook dan zijn er snacks te krijgen tegen een speciaal tarief.

Het wordt weer een spannend weekend, waarin deze zes toplanden het tegen elkaar opnemen in het laatste grote landentoernooi van het noordelijk halfrond.

U bent welkom om gezellig bij Cas RC te kijken naar het spannendste toernooi van het noordelijk halfrond!