Johannisweg tijdelijk afgesloten

CASTRICUM - In de periode tussen 13 en 20 februari vinden aan de Johannisweg in Castricum twee dagen werkzaamheden plaats. De weg zal naar verwachting afgesloten zijn op 17 en 18 februari. Ter plaatse wordt u een alternatieve route geboden.

De werkzaamheden betreffen het vervangen van een elektriciteitskabel naar het pompstation aan de Johannisweg. De weg wordt op 17 en 18 februari gesloten voor alle verkeer, fietsers en voetgangers. Alternatieve routes op deze dagen ziet u op de borden ter plaatse. U kunt op de foto alvast zien welke alternatieve routes geboden worden.

In geel ziet u het afgesloten deel. Voor de fietsende bezoeker betekent dit dat de toegang alleen mogelijk is via de Van Oldenborghweg (aangegeven met groen), ruiters moeten ook een kleine omweg maken (aangegeven met paars) enwandelaars, met uitzondering van de met geel aangegeven wegen, kunnen gewoon wandelen.

Door op de foto te klikken ziet u een plattegrond met de aangegeven route's