Vitesse’22 verlengt contract met Patrick van der Fits

CASTRICUM - Synergie, daar draait het om in het voetbal, met elkaar samenwerken. Het bestuur en de technische commissie van Vitesse’22 is dan ook blij dat het contract met hoofdtrainer Patrick van der Fits weer met een jaar is verlengd.

In de twee en half jaar dat Patrick van der Fits nu actief is bij Vitesse’22, heeft de selectie een duidelijk groei en ontwikkeling doorgemaakt. De jeugdige selectie van Vitesse’22 heeft onder zijn leiding een duidelijk sprong gemaakt naar meer volwassenheid.

Reden genoeg om met elkaar verder te gaan. In samenwerking met de staf en de begeleiding is het de doelstelling van Patrick van der Fits om deze positieve ontwikkeling verder uit te bouwen.

De selectie en Patrick van der Fits gaan voor succes in de tweede helft van de competitie.

foto: Patrick van der Fits