Zaterdag: Castricum Beweegt op De Brink

CASTRICUM - Zaterdag staat De Brink in het teken van Castricum Beweegt. Omroep Castricum, de gemeente Castricum en Stichting Sociaal Castricum organiseren Castricum Beweegt dan gezamenlijk in de grote tent.

's Ochtends vroeg kan iedereen meedoen aan de wandel- of mountainbiketocht. De mountainbiketocht begint om 08:30 uur bij de tent, de ontvangst begint om 08:00 uur. De tocht voert door het Castricumse duingebied. Rond 10:30 uur worden de mountainbikers weer terugverwacht bij de grote tent op De Brink, waar ze worden opgewacht met een kopje soep. Opgeven kan via de website www.sociaalcastricum.nl, deelnemen kost €5.

Behalve een mountainbiketocht, kan er ook worden gewandeld. De start is tussen 09:00 uur en 12:00 uur, de afstanden zijn 10 of 20 kilometer. Ook deze tocht voert door het duingebied. Zodra u terugbent, wordt u onthaald met een kopje soep. Na de wandeling kunt u blijven hangen in de verwarmde tent, om een dansje te wagen of om mee te zingen met de muziek. Opgeven kan via de website www.sociaalcastricum.nl, deelnemen kost €5.

's Middags barst het feest dan los in de tent. Om 16:00 uur is er een optreden van het Mariz Dansballet, om 17:00 uur begint het Feest op het Plein. Daar zullen optredens zijn van de band Morgan, Bernard Karsten, Rocky Vossen, Barry Heimering, Robbie Mooij en De Wico's. Tussendoor worden de prijzen uitgereikt voor de beste sportman, beste sportvrouw, beste sporttalent, beste sporter 55+, beste sportteam jeugd en het beste sportteam volwassenen. Klik hier om te kijken wie er genomineerd zijn.

Het evenement zal ook rechtstreeks te volgen zijn via Castricum105. Kijk voor meer informatie op www.sociaalcastricum.nl. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten in de tent.