Voor de laatste keer DanceClassics Party bij Turbo Toen

UITGEEST - Rob Roest en René Lust, twee voormalig DJ's van Discotheek Turbo 2000, draaien nog één keer hun dance classics platen op de laatste zaterdag van maart. Het thema is "Last Dance" met dansbare muziek uit de jaren '70, '80 en '90.

Turbo Toen is bedoeld om weer eens een avondje lekker te dansen op muziek uit de Discotijd. Met veel originele uitvoeringen van platen, maar ook een discoachtig nummer van nu komt wel eens voorbij.

Rob en René vinden het na 10 edities Turbo Toen mooi geweest. Nog één keer gaan ze er vol tegen aan. Het zal weer een feest der herkenning worden op de dansvloer met al die hits van toen. Heb je dat ene speciale disco verzoekje laat het alvast weten, kan je niet op de naam komen van die ene plaat kijk dan eens op www.MijnDanceClassics.nl, daar staan ze allemaal op en breng je stem uit.

Turbo Toen is op 28 maart van 21.00 tot 3.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn te verkrijgen aan de zaal:
Bob’s Party Palace, Westerwerf 1 in Uitgeest. Telefoon: 0251 31 51 50.  Meer info www.TurboToen.nl