De Augustinusschool in Castricum 95 jaar

CASTRICUM - Dit jaar bestaat de Augustinusschool in Castricum 95 jaar, er komen geen jaren meer bij want per augustus 2015 gaat de Augustinusschool fuseren met de Toermalijn. Dit is een perfecte gelegenheid om een reünie te organiseren voor alle oud-leerlingen en (oud) leerkrachten.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar hoe het de oud-klasgenoten is vergaan. Zouden de meeste leerlingen uit jouw oude klas wel komen? Zou het goed gaan met je schoolvriend of hartsvriendin die je uit het oog bent verloren? Zul je je favoriete leraar terugzien? Zou dat mooiste meisje van de klas nog steeds zo leuk zijn? En die pestkop nog steeds zo’n sukkel? Is het een feest der herkenning of zijn al die mensen die je kent uit je schooltijd een heel andere weg ingeslagen dan verwacht?

Het Comité Organisatie Reünie Augustinusschool wil zoveel mogelijk mensen bereiken en ze laten weten dat er een reünie aankomt op 28 maart 2015 van 15.00-18.00 in de Augustinusschool.

Foto: Werkgroep Oud Castricum