Bluegrass in De Oude Keuken met 4/4 All

BAKKUM - Zaterdag 24 januari om 14.00 uur speelt 4/4 All in de Oude Keuken in Bakkum. Het repertoir bestaat uit bluegrass, Ierse muziek, de blues en ook de erfenis van country-helden als Hank Williams.

De vier muzikanten uit Alkmaar en Heerhugowaard noemen hun muziek americana. Ze putten hun liedjes uit de peilloos diepe bron van de Amerikaanse folkmuziek en herscheppen die naar eigen believen, met meerstemmige zang en een scala aan instrumenten.

De band bestaat uit George Leering zang, gitaar en banjo; Rob Storm van ’s Gravesande contrabas; Janpaul Grotenhuis zang, viool, accordeon en mondharmonica en Mark Minnema zang, mandoline, steelguitar, gitaar en viool.

De toegang is gratis. U vindt De Oude Keuken op het terrein van Dijk en Duin en ook op Facebook. Vanaf de ingang aan de Zeeweg is de route duidelijk aangegeven.