Helios speelt gelijk en verliest punten

CASTRICUM - In de eerste wedstrijd na de feestdagen wist Helios niet te winnen. De korfbalploeg begon redelijk aan de wedstrijd tegen Furore en wist een 6-2 voorsprong te nemen maar viel toen enigszins stil. Het scoren wilde niet lukken.

Furore daarentegen werd door het stroef draaiende Helios in een flow gebracht met als resultaat een 6-7 achterstand in de rust.In andere wedstrijden kwam Helios scherp uit de kleedkamer, dat lukte dit keer niet. De ploeg kwam zelfs op achterstand.

De ploeg uit Castricum kwam terug. Doelpunten die eerst niet gemaakt konden worden, lukte nu wel. Tot verbazing van iedereen wist Helios zowaar gelijk te komen 15-15 en toen ontsponĀ  zich een zinderend einde van de wedstrijd met nog luttele minuten te spelen. Even leek toch Furore aan het langste eind te trekken maar in de laatste minuut wist Frank Brakenhoff met een afstandsschot de 17-17 te scoren waarna de scheidsrechter het wel mooi vond en affloot. Een zwakke start van Helios maar gelukkig maar een punt verloren.