De pet van mijn meneer: verhalen over dementie

CASTRICUM - In de twee jaar dat Marie Kiebert als vrijwilligster op de afdeling dementie van een verpleeghuis werkte, kwam ze vaak thuis met haar hoofd vol verhalen. Ze heeft die verhalen nu gebundeld in een boekje 'De Pet van mijn Meneer'.

Eerder schreef ze de verhalen op haar blog, die verhalen zijn nu gebundeld. De tijd in het verpleeghuis leverde schetsjes op die schrijnen, ontroeren en herkenbaar zijn.

Over de pet van mijn meneer, die helemaal niet ‘haar meneer’ was, over André Hazes en over moordschoenen. Nu zijn deze korte verhaaltjes gebundeld in het boekje ‘De pet van mijn meneer’, vormgegeven door Claudia Hoogveld. De tekeningen zijn van Ingrid Scholte.

Het boekje is te koop bij Laan of te bestellen via de website van de uitgeverij: www.straatzaken.nl.