PWN digitaal

REGIO - U kunt voortaan nog makkelijker uw watermeterstand doorgeven en uw persoonlijke gegevens aanpassen. Dat gaat snel en eenvoudig op de vernieuwde website van PWN.

Klanten geven aan dat ze hun zaken graag online regelen. Daar komt PWN graag aan tegemoet. Daarnaast wil het drinkwaterbedrijf als maatschappelijke organisatie zo duurzaam mogelijk werken. Digitaliseren en minder papierverbruik is dan een logische stap. De vernieuwde website van PWN maakt dit mogelijk.

Zo ontvangt u eens per jaar een e-mail met daarin een link naar www.pwn.nl. Deze link is persoonlijk; u komt op een pagina die alleen voor u toegankelijk is. Hier vult u direct uw watermeterstand in, zonder in te loggen. Dat is alles. Daarna ontvangt u uw factuur.

Heeft u nog geen e-mailadres door gegeven, dan ontvangt u voorlopig nog een meterstandenkaart per post. Ook hiermee geeft u uw meterstand online door. U gaat naar www.pwn.nl/watermeterstand, voert uw persoonlijke opnamenummer in dat op de kaart staat vermeld, en vult de meterstand in. Bijna net zo snel en eenvoudig als via een persoonlijke e-mail met link.

Uw klantgegevens beheert u eenvoudig zelf in Mijn PWN. Als u eenmalig een account aanmaakt, kunt u voortaan alles snel regelen wanneer het u uitkomt. Meer informatie: pwn.nl