Politie houdt inbrekers aan op Oranjelaan

CASTRICUM - De politie heeft donderdagavond twee inbrekers aangehouden op de Oranjelaan in Castricum.

Het gaat om twee mannen van 23 en 35 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Iets na halfzeven kreeg de politie een melding van een getuige die een harde klap hoorde achter een woning aan de Oranjelaan. De getuige had daarna een auto zien wegrijden en had het kenteken genoteerd.

De politie zette ook Burgernet in, waarmee burgers wordt gevraagd uit te kijken naar verdachte of vermiste personen. De politie vond de twee mannen niet met Burgernet, maar trof even later de bewuste auto aan.

Beide inzittenden konden worden aangehouden. De politie nam hun auto in beslag. Bij controle bij de woning aan de Oranjelaan werd een vernield achterraam gezien. Onduidelijk is nog of de inbrekers iets weg hebben genomen.