Sporten voor 55+ in januari weer van start

CASTRICUM - Meer bewegen in het nieuwe jaar is een prachtig voornemen! Bij de wekelijkse activiteiten: Badminton en de Sportinstuif kan meer bewogen worden op aangename wijze, in een gezellige sfeer én onder leiding van deskundige docenten.

De Badminton en Sportinstuif houden een kerstreces vanaf 23 december, maar gaan in januari weer van start. De activiteit Badminton gaat op dinsdag 6 januari  en de Sportinstuif op donderdag 8 januari beginnen.

Bij het Badminton 55+ staat naast het sportieve element vooral het gezellig samen spelen centraal, waarbij er na elke 15 minuten gewisseld wordt van tegenstander. Zo is er steeds een nieuwe uitdaging  en kan er op elk niveau gespeeld worden. De activiteit staat onder leiding van docente Ingrid Zaal en vindt plaats op dinsdagen van 14.00 tot 15.30 uur in sporthal De Bloemen.

De Sportinstuif 55+ heeft als belangrijkste elementen Volleybal, Tafeltennis en Badminton. Er wordt een gezamenlijke warming up gedaan op muziek, ter voorkoming van blessures. De Sportinstuif 55+ staat onder leiding van twee ervaren MBvO-docenten en vindt plaats op donderdagen van 14.00 tot 15.45 uur in sporthal De Bloemen.

Voor meer informatie of aanmelden: Welzijn Castricum  0251 65 65 62 of info@welzijncastricum.nl of kom vrijblijvende een les meedoen.