Eerste overwinning Helios.

CASTRICUM - Helios is het zaalseizoen goed begonnen. Helios stond de hele wedstrijd voor, en won uiteindelijk de uitwedstrijd tegen Furore met 9-12. gewonnen.

Helios wist van te voren dat het lastig zou worden in de wedstrijd tegen Furore. Allereerst wordt er toch anders gekorfbald in de derde klasse dan in de tweede klasse en Furore is een onvoorspelbare ploeg.

Helios startte de eerste helft goed en kwam rustig aan spelend op een 0-4 voorsprong. Helaas viel daarna de Helios aanval wat stil waardoor Furore zelfs op 6-6  kon komen. Helios kwam weer wat meer in het eigen spel en wist de score voor de rust toch op 6-8 te krijgen.

Na de rust leek het wel of het rustige tempo uit de eerste helft een deken over de wedstrijd had gelegd want erg veel gebeurde er niet meer. Helios bleef echter wel steeds aan de goede kant van de score en wist zelfs aan het eind een voorsprong van vier punten te nemen. Furore wist daar vlak voor tijd nog een punt vanaf te halen waardoor de eindstand 9-12 werd in het voordeel van Helios