Toonbeeld Concert in Cafe Borst in Bakkum

BAKKUM - Zondag 16 november zal het Tombaz ensemble voor een verrassend optreden zorgen in de grote zaal van Borst in Bakkum. Tombaz is een multicultureel muziekgezelschap met Turkse, Griekse, Roemeense en Nederlandse musici.

Meral Ari-Tuga en haar echtgenoot Emirhan Tuga van het emsemble raakten geïnspireerd door de Argentijnse tango. Dit maakte hen nieuwsgierig naar de Turkse Tango. Door te luisteren naar oude opnamen werden zij steeds gemotiveerder en stelden zij een repertoire samen dat zowel in Nederland als in Turkije enthousiast werd ontvangen.

In het programma ‘de Nachten van Istanbul’ trekt Meral met haar musici een muzikale schatkist open. Turkse authentieke, klassieke nummers waarbij u zich in mysterieuze nachten waant, worden afgewisseld met gezongen verhalen over gepassioneerde escapades uit de harem van de Sultans en dramatische liefdesgeschiedenissen.

Het concert begint om 15.30 uur. Kaarten a 13 euro, zijn verkrijgbaar aan de zaal en via e-mail: toonbeeld.concertopzondag@gmail.com. Ook zijn er kaarten verkrijgbaar bij : Muziekhandel Borstlap (Bakkum) Boekhandel Laan en de Readshop(Geesterduin). Reserveren is ook mogelijk: 0251 65 90 12.