Jazz op Castricum105

CASTRICUM - Als iets na zevenen op donderdag 13 november het nummer Mood Indigo klinkt, weet U dat U weer luistert naar het programma ‘Just Jazz’.

Na de vorige keer een aantal regionale orkesten ten gehore te hebben gebracht, gaan Ineke en Fred Timmer wat verder het land in. Ze blijven de dixieland muziek trouw, maar bezoeken de bekende oude jazzsteden in Nederland. 

Als eerste de stad Den Haag met orkesten als de Dutch Swing College Band, de Dixieland Pipers en de Storktown Dixiekids. Maar ze gaan ook naar Breda, de fameuze Brabantse Swing Machine komt daar vandaan.

Het programma op Castricum105 is te beluisteren via FM 105.0 tot ver in de regio, FM 104.5 op de kabel in Bakkum en Castricum en FM 98.0 op de kabel in Akersloot, Limmen en De Woude. Maar ook via de livestream op de computer,  www.castricum105.nl, over de hele wereld.