Wensactie van de DekaMarkt

REGIO - 'Wensen komen uit bij DekaMarkt'. Onder dat motto kunt u de komende maand drie goede doelen in Castricum steunen door muntjes in een wensput te doen in de DekaMarkt.

De drie goede doelen die in Castricum gesteund kunnen worden zijn Stichting het Dierenduintje, de Badminton Club Castricum en Stichting Speel-o-theek. Klanten bepalen de komende weken wie aan het eind van de actieperiode welk bedrag ontvangt.

Tot en met zaterdag 29 november 2014 ontvangen klanten bij wekelijks wisselende actieartikelen én bij elke 15,- euro aan boodschappen wensmunten. Deze doneren ze aan één van de drie doelen. De stichting of organisatie die op het einde van de actie de meeste munten heeft, krijgt 1.000 euro, nummer twee 750 euro en nummer drie 500 euro.

Op deze manier steunt de Dekamarkt zo'n 250 goede doelen, verenigingen en stichtingen in heel Nederland.