Werkzaamheden Uitgeesterweg duren langer dan gedacht

LIMMEN - De werkzaamheden aan de brug over de Schulpvaart in de Uitgeesterweg duren langer dan aanvankelijk gedacht.

Dat komt door 'stagnatie in de werkzaamheden'. De werkzaamheden aan de brug over de Schulpvaart zouden duren tot 31 oktober, dat wordt 14 november. Tijdens de werkzaamheden wordt de verouderde brug vervangen. Tijdens de werkzaamheden, uitgevoerd door het hoogheemraadschap, is de doorgang voor al het verkeer afgesloten.

Ook wordt er op de Uitgeesterweg nog door de gemeente gewerkt aan het asfalt. Het gaat om het stuk tussen de Rijksweg en de grens van de bebouwde kom. In de nachten van dinsdag 21 oktober, woensdag 22 oktober en donderdag 23 oktober wordt er gewerkt, tussen 20:00 uur en 06:00 uur. Autoverkeer is dan onmogelijk.