Vrijwilligers gezocht voor Huis van Hilde

CASTRICUM - Geïnteresseerden in de archeologie van Noord-Holland worden opgeroepen om vrijwilliger te worden bij het Huis van Hilde in Castricum.

Het nieuwe archeologiecentrum is een uniek gebouw met depotruimtes waar de archeologische vondsten uit onze provincie zorgvuldig worden bewaard. Het Huis van Hilde is op zoek naar vrijwilligers om het publiek gastvrij te ontvangen en om bezoekers en groepen te begeleiden.

Lijkt het je leuk om vrijwilliger bij Huis van Hilde worden, schrijf je dan nu in voor de vrijwilligersdag van Huis van Hilde. Tijdens deze dag maak je kennis met het team Huis van Hilde, het gebouw, de archeologie in Noord-Holland en de vacatures.

Aanmelden voor de vrijwilligersdag op 21 oktober, kan op de website van de provincie Noord-Holland.