Burgemeester Mans opent Zomaar een Zondagmiddag

CASTRICUM - Burgemeester Toon Mans opent op zondag 7 september het nieuwe seizoen van Zomaar een Zondagmiddag in De Bakkerij.

Het komend seizoen biedt De Bakkerij met Zomaar een Zondagmiddag een 'weloverwogen aanbod aan kunst en cultuur'. Naast specifieke themamiddagen, isĀ ruimte voor politieke debatten en lezingen en wordt er (dicht)kunst, cabaret en toegankelijke muziek aangeboden. Verder komen lokale ondernemers en andere boeiende dorpsgenoten met hun persoonlijk verhaal.

Wat kunt u op de openingsdag op 7 september verwachten? Een muzikale omlijsting van de Zwikband, een gelegenheidsgezelschap met vrolijke Castricummers die speciaal bijeenkomen om u te plezieren met bekende covers. Muzikant, acteur en schrijver Jeroen Besseling, die dichtend op zoek gaat naar een diepere waarheid. Documentaire maakster en dichteres Julia Hollander zal gaan voordragen uit eigen werk en Alma Schuringa, die met haar passie voor woorden al menig dichtwedstrijd heeft gewonnen.

De burgemeesterĀ zal worden onderworpen aan een vraaggesprek en het geheel wordt afgewisseld met de 'bijzondere weetjes quizrondes'.

De eerste 'Zomaar een Zondagmiddag' van dit seizoen is op zondag 7 september en begint om 14:00 uur in De Bakkerij. De Bakkerij is te vinden aan de Dorpsstraat 30 in Castricum, de toegang is gratis.

Op de foto: een eerdere editie van Zomaar een Zondagmiddag