Sponsor uw favoriete dier in Noord-Hollandse zoogdierenatlas

REGIO - Landschap Noord-Holland geeft de in samenwerking met de Noordhollandse Zoogdierenstudiegroep de Zoogdierenatlas uit.

Landschap Noord-Holland en NOZOS financieren, samen met een groot aantal andere natuurorganisaties, het  tot standkomen van de uitgave. Maar dat is niet genoeg. Voor de rest van de financiering doen de organisaties een beroep op particulieren, bedrijven en organisaties om dit initiatief te steunen.

Iedere Noord-Hollander kan dat doen door zijn eigen favoriete zoogdier sponsoren. Met meer dan 50 soorten is er keuze genoeg. Sponsors ontvangen als tegenprestatie, vermelding van hun naam bij hun favoriete soort in deze atlas en krijgen een gratis exemplaar. Alle gegevens, bijzonderheden en prachtige foto’s van de Noord-Hollandse zoogdieren zijn verzameld door duizenden vrijwilligers.

Sponsoren is mogelijk tot 1 oktober. Particulieren betalen € 75. Bedrijven en verenigingen kunnen in overleg met Landschap Noord-Holland bepalen welk bedrag en welke soort zij willen sponsoren. De tegenprestatie is vermelding van het logo in de atlas en bedrijven en organisaties ontvangen een gratis exemplaar van de atlas.

Meer informatie: www.landschapnoordholland.nl/zoogdierenatlas.