Ouders en peuters welkom

BAKKUM - Elke woensdagmorgen (met uitzondering van de schoolvakanties) wordt van 9.45 tot 11.15 uur een gezellige peuter-ouderochtend in de Cuneraschool in Bakkum georganiseerd.

Peuters vinden het leuk leeftijdsgenootjes te ontmoeten, enthousiast samen te spelen en spelmateriaal te proberen. Voor ouders is het plezierig elkaar, onder het genot van een kopje koffie of thee, te spreken en desgewenst inzichten uit te wisselen.  

Er is gedurende de morgen veel ruimte voor vrij spel. Halverwege de ochtend worden tijdens het eten en drinken samen wat peuterliedjes gezongen.  En ook wordt een kleine poppenkastvoorstelling of knutselactiviteit door leerlingen van de Cuneraschool verzorgd.

De ochtenden zijn een initiatief van een aantal ouders, in samenwerking met de Stichting Welzijn Castricum en de Cuneraschool en worden begeleid door de ouders zelf.
Meer informatie: Stichting Welzijn Castricum, telefoon 0251 65 65 62.