Punk en Repair Café bij de Bakkerij

CASTRICUM - Op vrijdag 29 augustus staat er weer een mooie avond gepland voor de Bakkerij. Wederom met een internationale top act en een even zo kwalitatieve lokale act.

Om te beginnen komt local Frank Doesburg de avond openen met een intieme akoestische set. Laat je meeslepen door de prachtige zang en het kabbelende gitaarspel van de beste man.

Hierna is het tijd voor wat ruiger werk van de Amerikaanse band The Sky We Scrape. Doordachte melodieën worden aangevuld met een doordreunende beat en veel gitaarwerk. Alle ingrediënten voor wederom een mooie avond in de Bakkerij. Deuren gaan om 9 uur open en de entree bedraagt 4 euro.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 30 augustus van 14.00 tot 17.00 uur in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum. De entree is gratis (giften zijn welkom). Je betaalt alleen voor eventuele materialen.