Computeraanbod september Stichting Welzijn

CASTRICUM - Ook in september heeft Stichting Welzijn een aantal computercursussen en workshops in de aanbieding. Zo is er een mogelijkheid om te leren om te gaan met iPads, tablets en de 'gewone' computer met Windows.

Leer omgaan met de tablet, de “gewone” computer of Windows 8, in een rustig tempo en in kleine groepjes. Om mensen vertrouwd te maken met de tablet, organiseren Stichting Welzijn Castricum en de Bibliotheek een workshop iPad op maandagmiddag 22 en 29 september en een workshop Android-tablet op woensdagmiddag 24 en 31 september. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan de orde. De deelnemer dient de eigen tablet mee te nemen. Kosten € 15.

Wie vertrouwd wil raken met de “gewone” computer, kan meedoen met de beginnerscursus (6 lessen) op de maandagochtend, welke start op 15 september. De cursus wordt in een rustig tempo, door een ervaren docente gegeven. Kosten € 100,00 incl. koffie/thee. Wie meer wil weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 8, kan zich opgeven voor de workshop op maandagmiddag 15 september. Tijdens de workshop is Windows 8 niet beschikbaar om te oefenen; men mag de eigen Windows 8-laptop meenemen. Ervaring met de computer is vereist voor deze workshop. Kosten € 7,50. Workshops en cursus worden gegeven op de bovenverdieping van de bibliotheek.

Aanmelden en betalen kan bij Stichting Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5, Castricum, 0251-656562, info@welzijncastricum.nl. Woensdag 3 september gaat van 11.00-12.00 de wekelijkse computerinloop van start uur en op vrijdag 12 september kan men tussen 14.00-16.00 uur binnenlopen om een tablet uit te proberen. Op 10 september kan men tussen 14.00-16.00 uur op de tablet fotoapps uitproberen. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op de activiteitenkalender: www.welzijncastricum.nl.